Home
Prva e-izdanja SMEĆE i SNUFF FILM

Dragi ljubitelji e-knjiga! Obaviještavamo vas da su prva najavljena e-izdanja iz Edicije Katapult konačno dostupna svima, džabe na čitanje i "skidanje".

Riječ je o naslovu "Smeće" Alena Kapidžića, Envera Krivca i Miše Novkovića te knjizi "Snuff film" Gorana Devića. Knjige je davne 2005. godine za Katapult objavio ZIGO Rijeka, a brzo su postale veliki hit. Zašto? Uvjerite se sami...

Ovdje na web-u dostupne su pod kategorijom "eEdicija", a možete ih naći i na našem ISSUU profilu.

Ugodno čitanje!

 

       

 
e-Edicija se predstavlja u Čitaonici

Kako smo u 2013. započeli s predstavljanjem digitalnih izdanja naslova iz Edicije Katapult, pa smo do sada kroz platformu ISSUU na web stranicu podigli prva dva naslova SMEĆE (Kapidžić/Krivac/Novković) i SNUFF FILM (Goran Dević), dana 27. veljače u 18 sati, u Narodnoj čitaonici, u sklopu programa "Od-e-Ri" predstavit ćemo projekt "e-Edicija".

Kroz e-Ediciju podsjetit ćemo staru publiku, a novu ćemo upoznati s knjigama koje su se kroz Ediciju Katapult objavljivale od 2005. do danas, pomoću digitalnih, user-friendly izdanja koja se lako čitaju, dostupna su u svako vrijeme i gotovo na svakom mjestu, ne zagađuju okoliš, a uz sve to još su i besplatna!

Digitalne knjige dostupne su vam na glavnom izborniku, kategorija 'e-Edicija'. 

Što reći nego - uživajte!

 

 
Predstavljanje knjige “Učenica” Morane Žunec

Kao svojevrsna najava dana žena, točno mjesec dana ranije, u petak 8. veljače 2013., u 19 sati u Ribooku (Janeza Trdine 9a) će se održati promocija prve knjige Morane Žunec. „Učenica“ je devetnaesta knjiga objavljena unutar Edicije udruge Katapult (izdavač Studio TiM, Rijeka).

U knjizi autorica problematizira muško-ženske odnose koristeći se brojnim strategijama, poput muškog glasa koji vodi radnju. Osim međugeneracijske razlike između protagonista Sergea i Izabel, kroz 137 stranica, čitatelj ima priliku promatrati i klasne odnose, poigravanje poviješću, muško-muška prijateljstva i spletkarenja pokrenuta žudnjom.

Morana Žunec nam dolazi iz Zagreba. Rođena je u svibnju 1985. godine, iako tvrdi da je više zimski tip. Pisanjem se ozbiljnije bavi od 16. godine. Studentica je studija komunikologije s velikom strašću usmjerenom prema čitanju i pisanju o životu.

Zašto je „Učenica“ najmanje fokusirana upravo na jednu učenicu, imat ćete prilike saznati, dođete li u RiBook, gdje će Vas osim Morane dočekati i urednik knjige te moderator događanja Josip Potnar te ostali članovi Katapulta.

Veselimo se Vašem dolasku!

 
Radočaj u zbirci

Naš i vaš Daniel Radočaj jedan je od 69 autora čija je ljubavna poezija uvrštena u zbirku najljepših lirskih ljubavnih pjesama portala Očaravanje.

Više o natječaju i rezultatima istog saznajte ovdje.

 
Skupina Ri Lit najavljuje književni pakleni šund pod nazivom "Noć velikog čitanja"

Književna skupina Ri Lit, koja reafirmira riječke beletrističke vrijednosti, prvi javni nastup imat će na Noći velikog čitanja, u četvrtak, 24. siječnja, u 20 sati, u riječkoj dvorani Filodrammatice. Sudjeluju: Tea Tulić, Vlado Simcich Vava, Alen Kapidžić, Enver Krivac, Zoran Krušvar, Moris Mateljan, Bojan Mušćet, Milan Zagorac i Zoran Žmirić. Ulaz je slobodan.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 20