Home
Tea Tulić u Kući za pisce u Beogradu

Od 1. listopada pa do kraja istog mjeseca, Teina će adresa biti u Beogradu jer je upravo ona prvi gost Kuće za pisce, u sklopu programa razmjene pisaca udruge KROKODIL.

Ondje će, osim što će raditi na novoj knjizi, pisati blog o svom boravku, čitati na beogradskom sajmu knjiga, gostovati svugdje i svakuda, dobiti u ruke i srpsko izdanje "Kose posvuda". 

Dobar provod, a još bolji povratak. 

 
Tea i Krivac od Pokojnih u Puli...
Kažu iz pozivnice ZVONA I NARI: "U petak, 21. rujna, u 18 sati u Klubu hrvatskih književnika u Puli pozvani ste svjedočiti iznimnom književno-aktivističkom događaju. U posjet nam dolaze Pokojni! Zasigurno jedna od najartikuliranijih i najprogresivnijih grupa mladih autora, riječki su Pokojni živi (!!!) dokaz da književnost ima zagarantiranu budućnost kao sustav razmjene ideja i model unaprjeđenja društva u cjelini.
Tko su, dakle, što su, i kamo idu ti Pokojni? I zašto su uopće pokojni ti Pokojni?
Odgovore na ova i druga pitanja dobit ćemo u petak. Za sada smo iz neimenovanih izvora doznali da su Pokojni: Enver Krivac, Tea Tulić, Petra Čargonja, Zoran Krušvar, Zoran Žmirić, Moris Mateljan, Kristina Posilović i Alen Kapidžić."
 
Međunarodni dan kratke priče u Rijeci
U srijedu, 20. lipnja 2012. godine, s početkom u 20.00 sati, u knjižari i antikvarijatu Ex Libris (Riva Boduli 3b.), održat će se književna večer povodom Međunarodnog dana kratke priče (International Short Story Day).

International Short Story Day održava se na najkraću noć u godini, 20. lipnja, a pisci diljem svijeta; od Engleske, Walesa, Škotske, Južnoafričke Republike pa do Hrvatske proslavit će taj dan čitanjem svojih kratkih priča. Ova se manifestacija po prvi put ove godine održava i u Rijeci.

Na književnoj će večeri sudjelovati riječke autorice/autori: Petra Čargonja, Enver Krivac, Zoran Krušvar, Moris Mateljan, Kristina Posilović, Tea Tulić i Zoran Žmirić.
 
Intervju na Radio Rijeci - Tea i Zoran
Što su rekli možete čuti ovdje.
 
Tea Tulić na Krokodilu

15. lipnja u 20:00 u beogradskom Amfiteatru ispred Muzeja istorije Jugoslavije, na drugoj večeri međunarodnog književnog festivala Krokodil, nastupa i naša Tea Tulić. 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 20