Home
O nama

Udruga Katapult je osnovana u Rijeci početkom 2006. godine s ciljem poticanja stvaralaštva i kulture mladih, promoviranja mladih autorica i autora te suradnje u izdavaštvu. Udruga svoje ciljeve provodi kroz promocije mladih autorica i autora, kreativne radionice i seminare, pružanje logističke i edukacijske potpore u kreativnom pisanju, lekturi, grafičkom dizajnu, web dizajnu, uredništvu, grafičkoj pripremi, crtanju stripova, marketingu itd.

Drugim riječima, udruga Katapult educira mlade u svim segmentima izdavačkog procesa, potiče kreativnost mladih, međusobno i zajedničko djelovanje i suradnju te volonterstvo kao temeljnu vrijednost modernog, aktivnog i snažnog civilnog društva. Udruga Katapult svojim djelovanjem kreira i otvara kulturni prostor mladima u kojem mogu ostvariti svoju kreativnost, osigurava im potporu i daje povratnu informaciju o njihovom radu, educira o dinamici kolektivnog stvaralaštva te tako razvija odgovornost autora prema knjizi kao proizvodu svojeg i tuđeg kreativnog rada.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u edukativnim radionicama i seminarima, želite volontirati u udruzi ili na bilo koji drugi način pomoći mladim autoricama i autorima, javite se sa svojim prijedlozima na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

Financijski izvještaji:

2015. godina